Rólunk

AZ EREDETI BLACKROLL® – REGENERÁCIÓ ÉS EDZÉS

A BLACKROLL® kortól és edzettségi szinttől függetlenül lehetőséget kínál a hajlékonyság, egyensúly és erő fejlesztésére egyszerű gyakorlatok elvégzésével és önmasszázzsal. Tökéletes kiegészítése a klasszikus kezelési módszereknek, mint például a fizioterápia, masszázs, Rolfing terápia, vagy oszteoterápia.

A túlzásba vitt használat, gyulladás, vagy sebészeti beavatkozás megváltoztathatja a fascia szövetet és keményedéshez, kötöttséghez és fájdalomhoz vezethet. A BLACKROLL® eszközökkel egyszerűen és gyorsan megdolgoztathatod izmaidat, fokozhatod hajlékonyságod és csökkentheted fájdalmaidat. A BLACKROLL® termékekkel fellazíthatod a letapadt izmaidat és gyorsíthatod a regenerációs folyamatokat. Az SMR széles választékán túl a BLACKROLL® tovább bővítette termékskáláját egyszerűen és könnyen használható eszközökkel az általános fizikai közérzeted javításának érdekében.

 

SZÉLESKÖRŰ ALKALMAZÁS

 • Fejleszti a rugalmasságod, hajlékonyságod és izmaid teljesítményét.
 • Megelőzi az izomfájdalmakat, a tipikus sérüléseket, sportsérüléseket, mint például a túledzettségből származó izomszakadásokat/húzódásokat vagy az egyoldalú terheléseket.
 • Célzottan javítja az izmok regenerációját és javítja a vérkeringést.
 • Javítja a testtartást az izomegyensúlyból adódóan.
 • A BLACKROLL® SMR hengerezésre és core izom erősítésre is alkalmas egyaránt.
 • Aktívan növeli az állóképességed, a teljesítményed, csökkenti az izomfájdalmakat és a tipikus sportsérüléseket.

 

KIK VAGYUNK

A BLACKROLL®-t 2007-ben Jürgen Dürr fejlesztette ki Németországban. Két évvel később, 2009-ben a BLACKROLL® megkapta a neves Physio-díjat „a felhasználók számára a legtöbb előnnyel rendelkező termék” -ért.  A sport- illetve a rehabilitációs szektor hamar felfedezte a BLACKROLL® számos előnyét az izomfájdalom és fascia-problémák kezelése érdekében.

2012-ben a BLACKROLL® szilárdan meglapozta piaci helyzetét. Rehabilitációs szakemberek és edzők  nagy megelégedettséggel használják és ajánlják ezt a márkát. 2013 őszén Jürgen Dürr átszervezte a céget a további növekedés érdekében. Megalapította a BLACKROLL AG részvénytársaságot és székhelyét Bottighofenbe, Svájcba költöztette.

 

LEGJOBB MINŐSÉG

 • Német gyártmány
 • 100% újrahasznosítható
 • 100% vegyi-és károsanyag-mentes
 • DIN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási szabvány szerint készült
 • AGR-minősítéssel ellátva
 • Minőségi, tartós termék
 • Könnyen tisztítható
 • Hőálló (min. 110°C)

 

MI AZ A FASCIA

Az izomzatunkat egybetartja egy nélkülözhetetlen, de gyakran figyelmen kívül hagyott szövet: a fascia. Ez a kötőszövet körbeveszi és átjárja minden izmunkat, csontunkat, idegünket és szervünket; egyszerűbben kifejezve „ez tart minket egyben”.

A fascia egy 3D-s testhez hasonlítható, ami támasztószerkezetek hálózatát hozza létre. Kutatások bizonyítják, hogy a fascia nagyban befolyásolja a tartásunkat, mozgásunk minőségét, a fájdalomérzékelést és az izmokat. A testünk azon elemei, melyeken a myofasciális oldás, vagy önmasszázs segít megelőzni az izomfájdalmat, és javítja az izmok regenerálódási képességét.

A fascia-téma egyre nagyobb figyelmet kap a tudományos kutatások terén és számos orvos és terapeuta támogatja.

 

CÉLJAINK

Számunkra a legfontosabb az Te fizikai egészséged. Ezért gyártunk olyan eszközöket, melyek közvetlenül próbálnak javítani életminőségeden.

Most és a jövőben is törekszünk arra, hogy folyamatosan fejlesszük termékeinket .

Próbáld ki a BLACKROLL®termékeket és tapasztald meg a pozitív hatását az állóképességre, teljesítményre és a jó közérzetre.

Kezdd el most!

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

A BLACKROLL® kortól és edzettségi szinttől függetlenül lehetőséget kínál arra, hogy fejleszd izmaid hajlékonyságát, egyensúlyát és erejét. Kérjünk, hogy vedd figyelembe határaidat, és az összes BLACKROLL® terméket saját felelősségedre használd. Ellenjavallatokról bővebben itt tudsz tájékozódni.

Ha erős fájdalmat érzel hengerezés után, vagy visszatérő sérülésekkel küzdesz javasoljuk, hogy konzultálj fizioterapeutáddal,  manuálterapeutáddal, masszázs-specialistáddal  vagy orvosoddal.

A BLACKROLL® termékekben használt anyagok minden tekintetben ártalmatlanok. Gyártás során PP5-t (polipropilént) használunk, amelyet többnyire az élelmiszer csomagolásnál és az egészségügyi ágazatban elterjedt. Tehát a BLACKROLL® termékei biztonságosan használhatóak.

 

TESZTELT ÉS AJÁNLOTT

A legfontosabb célunk a BLACKROLL®-nál, hogy hozzájárulhassunk egészséges életedhez minőségi termékek gyártásával. Az Te egészséged mellett környezetünk egészsége is fontos számunkra.

A legtöbb termékünk, mint pl. HENGEREK, DUOBALL-ok, BALL-ok és MINI-k Németországban készülnek korszerű és energiahatékony módon. AGR (Aktion Gesunder Rücken e.v.) által hitelesítettek, mint hátkímélő termékek – www.agr-ev.de.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.